กะเพราหมูกรอบ
englishThai

This “Pad Ka Pao Moo Krob” (Spicy Basil Pork Belly Stir-fry) is an old fashioned style, Lunch or Dinner This is one recipe that's so easy, you'll be coming back to it again and again.

Ingredients
300 g Pork Belly, cut into bite-sized pieces
35 g Holy or thai basil, leaves
10 Dried chili
15 g Garlic
1/4 tbsp Sugar
1 tbsp Fish sauce 
1 tbsp Oyster Sauce
1/2 tbsp Vegetable Oil

Directions

กะเพราหมูกรอบ
- Use a mortar and pestle to pound the Dried chillies, garlic to a rough paste.

- Pour the oil for deep frying into pan over high heat.

กะเพราหมูกรอบ
- Add the Dried chilli paste , Garlic and cook for 30 seconds.

กะเพราหมูกรอบ
- Add The Pork Belly and mix well.

กะเพราหมูกรอบ
- Add the Oyster Sauce, Fish Sauce and Sugar.

กะเพราหมูกรอบ
Add the Holy or Thai Basil, cook for 30 seconds.

กะเพราหมูกรอบ
- Remove from heat and serve.


ไม่มีความคิดเห็น: