หมูสามชั้นทอดน้ำปลา
englishThai

Thai Recipe “Moo Sam Chan Tod Nam Pla” (Deep fried pork belly) This is one my favorite meats so easy Everyone is fed and happy! What more can you ask for?

Ingredients

400 g Pork Belly.
5 tbsp Tempura Flours.
15 g Garlic.
1 tbsp Fish Sauce.
1/2 tbsp Oyster Sauce.
Vegetable Oil for frying.

Directions

หมูสามชั้นทอดน้ำปลา
- Use a mortar and pestle to pound garlic to a rough paste.

- Add The Pork Belly to mixing bowl.

หมูสามชั้นทอดน้ำปลา
- Add 
tempura flour, Garlic, Fish sauce, Soy Sauce and Oyster Sauce.

หมูสามชั้นทอดน้ำปลา
- Mix well and let this marinade for 30 minutes or longer.

- Pour the oil for deep frying into pan over high heat.

หมูสามชั้นทอดน้ำปลา
- Add 
pork belly Fry both sides until golden brown. Remove from pan.

หมูสามชั้นทอดน้ำปลา
- Cut and serve.

Thai Recipe “NAM JIM JAEW” (Thai chili dipping sauce)

Ingredients

1 tsp Chili Fakes.
8 g Coriander.
1/2 tbsp Fish sauce.
1/2 tbsp Lime Juice.
1/4 tbsp Sugar

Directions

Cut Coriander into pieces, about 1 cm.

หมูสามชั้นทอดน้ำปลา
- Add Sug
ar,Chili flakes, Fish sauce, lime juice in bowl

- Mix Well.
หมูสามชั้นทอดน้ำปลา
- Add 
Coriander.

หมูสามชั้นทอดน้ำปลา
- Enjoy the sauce with “Moo Sam Chan Tod Nam Pla” (Deep fried pork belly)


Subscribe
Please press Subscribe to support our Channel.

ไม่มีความคิดเห็น: