ผัดกะเพราไส้กรอก
englishThai

Pad Ka Pao Sausage” (Spicy Basil Sausage Stir-fry) This is one recipe that's so easy, Just 15 Minute and Yummy!!!

Ingredients

100 g Sausage, cut into bite-sized pieces
25 g Holy Basil, Leaves
7 Dried Chilli
15 g Garlic
1/2 tbsp Sugar
1/2 tbsp Fish Sauce
1 tbsp Oyster Sauce
1/2 tbsp Vegetable Oil

Directions

ผัดกะเพราไส้กรอก
- Use a mortar and pestle to pound the Dried Chillies, Garlic to a rough paste.

- Pour the oil for deep frying into pan over high heat.

ผัดกะเพราไส้กรอก
- Add the Dried Chilli paste, Garlic and cook for 30 seconds.

ผัดกะเพราไส้กรอก
- Add The Sausage and mix well.

ผัดกะเพราไส้กรอก
- Add the Oyster Sauce, Fish Sauce and Sugar.

ผัดกะเพราไส้กรอก
Add the Holy Basil, cook for 30 seconds.

ผัดกะเพราไส้กรอก
- Remove from heat and serve.


ไม่มีความคิดเห็น: